Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

10-jarige schaars geklede meisjes en onrustige leraren

  •  
21-04-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
28012 keer bekeken
  •  
9641649558_f620400f22_o

© cc-foto: Eirien

Als vrouwen wordt geadviseerd zich minder sexy te kleden om asielzoekers niet op verkeerde ideeën te brengen dan is Nederland te klein, maar nu?
Meisjes van 10 jaar mogen geen hemdje met spaghettibandjes aan want door de ontluikende borstjes kan de leraar onrustig worden.
10 Jaar pas. Maar dan moet je als meisje wel beseffen dat de meester wel eens een dikke bobbel in zijn broek kan krijgen van die twee dopjes in je bloesje waar je zelf nauwelijks oog voor hebt want je gaat liever touwtjespringen met je vriendinnetjes.
Als vrouwen wordt geadviseerd zich minder sexy te kleden om asielzoekers niet op verkeerde ideeën t e brengen dan is Nederland te klein voor alle (met name blanke, mannelijke) verontwaardiging, want kom niet met je gore asielzoekerspoten aan onze vrouwen! Maar meisjes van 10 jaar kunnen we schaamteloos naar huis sturen om een bh’tje aan te trekken (al bestaan die niet voor dopjes) of een t-shirt waar geen bollende borstjes en naveltjes in te zien zijn.
Zo leren we onze dochters én zonen al op vroege leeftijd dat een vrouw zich behoorlijk moet kleden anders worden mannen geil, en tja, dan is het uiteindelijk je eigen schuld als….

Meer over:

opinie, leven, feminisme
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.