#IkRedHetNietMeer | Uitzending | 22 september

22-09-2022

Nederland verkeert in een grote crisis. Meer dan een miljoen Nederlanders heeft problemen met het betalen van de boodschappen en energierekening. In dit programma geven wij deze mensen een gezicht, zodat niemand wordt vergeten.

In deze uitzending:

Ook kleine ondernemers vallen ten prooi aan de hoge energieprijzen. Bakkers Loes en Hans Baas zijn nu wekelijks 2.200 euro kwijt aan energie, terwijl dat voor augustus nog 1.480 eurp per maand was. Ze zien geen andere optie dan stoppen, ook al is het bakkerswerk hun lust en leven. Op 1 oktober gaan de deuren van de winkel dicht.

Merel en Peter deelden in Kassa hun zorgen over de stijgende energieprijzen. Wat betekent het prijsplafond voor gas en stroom voor hen?

Klaske is weduwe en heeft veel kosten. Aan het eind van de maand houdt ze geen cent over. Graag zou ze naar het bos gaan om de zorgen even te vergeten. Maar wie helpt haar op weg?

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.