Sfeerfoto van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld
Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Was te zien bij BNNVARA opnpo1

In Floortje Naar Het Einde Van De Wereld van BNNVARA reist Floortje Dessing naar de vérste uithoeken op aarde.

VOLG ONS

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld
Over Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Mensen die aan het einde van de wereld wonen... Vanuit passie, vanuit overtuiging of simpelweg omdat ze hun hart volgen. Floortje draait een paar dagen mee in hun leven om hun verhalen te horen en om te ervaren hoe het is om aan het einde van de wereld te wonen. Ze bezoekt idyllische afgelegen plekken en ontmoet mensen met bijzondere verhalen. In het afgelopen seizoen kreeg je een kijkje in spectaculaire levensverhalen van mensen in South Georgia, Vanderlin Island, Wyoming, Uruguay, Canada en Cambodja.

Zo bezocht Floortje Sarah, die woont in een oud walvisverwerkingsstation op South Georgia. Ook bezocht Floortje onder andere een Nederlandse vrouw die al jaren in haar huifkar achter een kudde geiten door het Amerikaanse 'heartland' trekt, een 39-jarige man die in zijn eentje een bestaan heeft opgebouwd op een besneeuwde berg in Canada en een gezin dat de strijd aangaat om het laatste beetje ongerepte natuur te redden voor de volgende generatie.

Wat gaan we nog zien?

Floortje zou Floortje niet zijn als ze niet snel weer de wijde wereld introk. Ze is nog lang niet uitgereisd! Maar, naast nieuwe plekken ontdekken, is het soms ook goed om even na te gaan hoe het met oude bekenden gaat. In het voorjaar van 2020 zullen we zien bij welke oude bekenden ze is langs geweest...

Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld was te zien bij BNNVARA op NPO 1. Kijk hier alle afleveringen terug.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's