Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Younger verlengd met een zesde seizoen

  •  
05-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Younger
Het vijfde seizoen van de romantische komedie gaat in Nederland morgen van start op Videoland.
Younger is één van de meest succesvolle series van zender TV Land, dat tevens bekend is van het komische Teachers, dat bij ons te zien is op Comedy Central. De rechten van Younger zijn hier in handen van Videoland, dat op 6 juni (één dag na de première in Amerika) start met het vijfde seizoen. Na het vijfde seizoen zal er sowieso ook nog een zesde seizoen volgen. Younger is afkomstig van Darren Star (de bedenker van Sex and the City ) en draait om de 40-jarige Liza (Sutton Foster), die zich voordoet als 26-jarige om een baan bij een uitgeverij te bemachtigen. Wanneer haar carrière en privé-leven steeds meer in elkaar overlopen, wordt het echter steeds moeilijker om haar leugen in stand te houden. Bijrollen zijn er voor onder anderen Hilary Duff en Debi Mazar.
Wanneer het zesde seizoen op televisie verschijnt is nog niet bekend. Bekijk ook de trailer voor het vijfde seizoen, dat vanaf morgen wekelijks te zien is bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!