Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Younger: trailer voor het vijfde seizoen

  •  
20-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Younger
In Nederland gaat het vijfde seizoen van de romantische komedie op 6 juni van start bij Videoland.
De Nederlandse première van Younger volgt direct na de première in Amerika, waar het nieuwe seizoen vanaf 5 juni te zien is op zender TV Land. De serie werd bedacht door Darren Star, die - hoewel veel mensen hem wat dat betreft verwarren met Michael Patrick King - tevens de bedenker was van Sex and the City. Sutton Foster is in Younger te zien als Liza, een alleenstaande moeder die als 40-jarige moeite heeft om aan een baan te komen. Wanneer ze in een bar versierd wordt door een twintiger (Nico Tortorella) die denkt dat ze van dezelfde leeftijd zijn, besluit ze zich voor te gaan doen als iemand van 26, en kan ze zowaar aan de slag assistente bij een uitgeverij. Debi Mazar (Entourage) speelt haar vriendin Maggie en Hilary Duff (Lizzie McGuire) is te zien als haar collega Kelsey.
Het vijfde seizoen van Younger is in Nederland vanaf 6 juni wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk hieronder het door de VOD-dienst vrijgegeven voorproefje.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!