Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Young Sheldon komt naar Nederland

  •  
14-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
237 keer bekeken
  •  
Young Sheldon
De succesvolle spin-off / prequel van The Big Bang Theory gaat hier exclusief naar Comedy Central.
Young Sheldon draait om de jeugd van de 9-jarige Sheldon Cooper , die in The Big Bang Theory wordt gespeeld door Jim Parsons. In de spin-off geeft Iain Armitage (bekend van zijn rol als de geplaagde Ziggy in Big Little Lies ) gestalte aan de jonge Sheldon, die hier nog met zijn familie in Texas woont. Zijn moeder Mary (in The Big Bang Theory gespeeld door Laurie Metcalf, hier door Zoe Perry) voedt haar zoon beschermend op in een stad waar hij gewoon niet echt lijkt te passen. Lance Barber geeft gestalte aan zijn vader en verder heeft Sheldon ook nog een oudere broer (Montana Jordan) en een tweelingzus (Raegan Revord). Annie Potts (Janine in de Ghostbusters-films) speelt de oma van het gezin. Daarnaast is Parsons - die de serie ook produceert - zelf te horen als de vertelstem.
Het eerste seizoen van Young Sheldon bestaat uit 22 afleveringen en er is ook al een tweede seizoen in de maak. De serie start bij ons op 8 oktober op Comedy Central.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!