Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Winter Soldier en Falcon krijgen serie

  •  
31-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Captain America: Civil War
Netflix halveerde onlangs zijn Marvel-shows, terwijl Disney er juist weer eentje extra in ontwikkeling heeft.
Volgens de website Variety krijgen de Marvel-personages Falcon ( Antony Mackie ) en The Winter Soldier (Sebastian Stan) mogelijk een eigen miniserie. Ze waren al eerder te zien in verschillende Captain America-films en in het derde deel Civil War vormden ze zelfs al een soort van duo. De potentiële serie wordt geschreven door Malcolm Spellman, schrijver en producent van Empire. In tegenstelling tot de twee overgebleven Marvel-series op Netflix ( Iron Fist en Luke Cage werden gecanceld), zal Kevin Feige (producent van de Marvel-films ) bij de Winter Soldier/Falcon-serie achter de schermen betrokken zijn. De miniserie krijgt zes tot acht afleveringen. Eerder werd bekend dat Disney ook werkt aan Marvel-series over Scarlet Witch en Loki , maar de Winter Soldier/Falcon-serie is de eerste van die drie waarvoor men een scenarist heeft aangesteld.
De series zullen exclusief te zien zijn op de streamingdienst van Disney, die in 2019 wordt gelanceerd. Disney werkt ook nog aan een Star Wars-serie van Jon Favreau.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!