Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Will & Grace nu al zeker van elfde seizoen

  •  
18-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
will-grace-reunion
Er was al een tiende seizoen aangekondigd, maar inmiddels is ook de komst het elfde seizoen officieel bevestigd.
Het elfde seizoen krijgt achttien afleveringen en zal in de herfst van 2019 op televisie verschijnen. In de herfst van dit jaar gaat eerst nog het tiende seizoen in première. Die tiende reeks zou oorspronkelijk bestaat uit dertien nieuwe afleveringen, maar ook dat aantal is inmiddels verhoogd naar achttien stuks. Het negende seizoen van Will & Grace ( lees de recensie van de start ) is momenteel te zien op televisie en heeft nog twee afleveringen te gaan. De sitcom van David Kohan en Max Mutchnick draait om advocaat Will Truman (Eric McCormack), designer Grace Adler (Debra Messing), socialite Karen Walker (Megan Mullally) en acteur Sean Hayes (Jack McFarland). De eerste acht seizoenen waren van 1998 tot 2006 te zien op televisie. In 2016 herenigde de cast voor een filmpje op internet en dat leidde in 2017 tot een heuse doorstart op televisie.
Het negende seizoen van Will & Grace is te zien op zender TLC. Eric McCormack is ook te zien in Travelers, dat net door Netflix is verlengd met nog een derde reeks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!