Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

White Famous na eerste seizoen ten einde

  •  
02-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jay Pharoah
De serie White Famous van producent Jamie Foxx zal geen tweede seizoen krijgen.
Foxx ontwikkelde White Famous in samenwerking met Tom Kapinos, de man achter series als Californication en Lucifer. De show was losjes gebaseerd op de ervaringen van Foxx als beginnend komiek en acteur in Hollywood. Foxx had zelf een bijrolletje, maar de serie werd gedragen door Jay Pharoah, die bekend stond om zijn vele imitaties in Saturday Night Live. Pharoah was in White Famous te zien als een Afro-Amerikaanse komiek die probeert door te breken bij het grote (overwegend blanke) publiek, maar tegelijk ook zijn oude fanbase wil behouden. De stopzetting zat er al een tijdje aan te komen, want White Famous kreeg weinig goede kritieken. De andere nieuwe komedie van zender Showtime (SMILF van en met Frankie Shaw, die een onlangs een Golden Globe -nominatie kreeg voor haar acteerwerk) deed het beter en werd een tijdje terug wel verlengd met een tweede seizoen.
SMILF is momenteel de enige nog lopende half uur durende komedie van Showtime. Wel werkt de zender aan een pilot voor de komische serie Kidding van Michel Gondry, waarin Jim Carrey en Catherine Keener de hoofdrollen gaan spelen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!