Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Westworld verlengd met derde seizoen

  •  
01-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5165.w400.r1-1.293403f.q80

Momenteel zie je elke maandag een nieuwe aflevering van het tweede seizoen van de HBO-serie bij Ziggo.

Het tweede seizoen van Westworld heeft er nog maar twee afleveringen opzitten, maar door de goede kritieken heeft HBO de serie nu ook al verzekerd van nog een derde seizoen. Westworld speelt zich af in een groot attractiepark, gevuld met levensechte robots die inmiddels in opstand zijn gekomen tegen hun menselijke makers. Tot nu toe hebben we nog maar één gedeelte van het park (de 'western wereld') gezien, maar er lijken straks ook een 'Indiase wereld' en een 'shogun wereld' geïntroduceerd te gaan worden. Westworld heeft rollen voor onder anderen Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright en Ed Harris. Dit seizoen zal Katja Herbers haar opwachting maken als parkbezoeker Grace. Westworld werd bedacht door Jonathan Nolan (de jongere broer van regisseur Christopher Nolan) en Lisa Joy, die de serie ook produceren.

Wij zagen de eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen van Westworld en onze recensie kun je hier teruglezen. Beluister daarnaast ook de soundtrack van de serie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!