Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Welcome to Sweden komt naar Ziggo

  •  
17-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
Welcome to Sweden
De sitcom van en met Greg Poehler (inderdaad, de zus van) is vanaf 1 juni in zijn geheel te zien bij Ziggo.
In Welcome to Sweden besluit de accountant Bruce (Poehler in de hoofdrol) van New York naar Zweden te verhuizen, nadat hij verliefd is geworden op de Zweedse Emma (Josephine Bornebusch). Hij stop met zijn baan als financieel manager voor celebrities en vertrekt voor zijn grote liefde naar Scandinavië, waar hij moet erg wennen aan de Zweedse cultuur, met alle gevolgen van dien. Lena Olin (The Reader) geeft in de serie gestalte aan de moeder van Emma. Poehler verhuisde ook zelf ooit voor zijn grote liefde naar Zweden en baseerde de serie op de culture shock die hij daar meemaakte. Zijn zus Amy heeft een rolletje als een overtrokken versie van zichzelf, en hetzelfde geldt voor haar Parks & Rec -collega Aubrey Plaza, die binnenkort terugkeert in Legion.
Welcome to Sweden was eerder te zien op het Zweedse TV4 en het Amerikaanse NBC. Alle twintig afleveringen zijn vanaf 1 juni in Nederland beschikbaar bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!