Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

WandaVision verschijnt al in 2020 op Disney+

  •  
01-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wandavision
Elizabeth Olsen en Paul Bettany keren weer terug als Scarlet Witch en Vision, hun personages uit de Marvel-films.
Disney heeft de release van WandaVision, een nieuwe serie waarin Elizabeth Olsen en Paul Bettany weer gestalte zullen geven aan hun personages uit de Marvel-films , vervroegd naar 2020. Dat werd onthuld in een promo waarin vooruit wordt geblikt op wat er in 2020 naar Disney+ komt. De cast van WandaVision bestaat verder nog uit Kat Dennings (2 Broke Girls) en Randall Park ( Always Be My Maybe ), die ook opnieuw gestalte geven aan hun personages uit de Marvel-films. Daarnaast werd Kathryn Hahn ( Mrs. Fletcher ) gecast als een nieuwe personage. Jac Schaeffer (Black Widow) is de showrunner. De serie verschijnt nu in het jaar dat ook The Falcon and the Winter Soldier op Disney+ debuteert. Voor 2021 staan series over Loki en Hawkeye ingepland.
In de promo worden meer series en films bevestigd voor 2020, waaronder The Madalorian S02 en de revivals van Lizzie McGuire en Star Wars: Clone Wars.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!