Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Walking Dead-series komen naar Comic-Con

  •  
06-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S09
The Walking Dead en Fear the Walking Dead geven op 20 juli acte de présence op de beurs in San Diego.
Beide series krijgen straks een Q&A-panel (met Community-actrice Yvette Nicole Brown als gespreksleider), waarbij de cast en crew gaan vertellen over de toekomst. Voor The Walking Dead zijn Andrew Lincoln , Norman Reedus, Lauren Cohan , Danai Gurira, Melissa McBride en Jeffrey Dean Morgan aanwezig, evenals showrunner Angela Kang. Jon Bernthal ontbreekt vooralsnog. Het nieuwe seizoen kreeg tevens een eerste poster, waarop we naast een aantal van de castleden ook nog een vervallen Capitol Building tegenkomen. Het negende seizoen van The Walking Dead gaat in oktober van start op Fox. Voor Fear the Walking Dead zijn Colman Domingo, Alycia Debnam-Carey, Lennie James, Danay Garcia, Garrett Dillahunt, Maggie Grace en Jenna Elfman aanwezig op Comic-Con. Het vierde seizoen van de spin-off wordt in augustus hervat op AMC.
AMC - dat de series uitzendt in Amerika - brengt nog meer series naar Comic-Con: Preacher en Better Call Saul zijn aanwezig, en er komt ook een Breaking Bad-reünie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!