Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vis a Vis: vervolg The Oasis zal de serie afsluiten

  •  
07-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
144 keer bekeken
  •  
Vis a Vis: The Oasis
De Spaanse serie, hier te zien op Netflix, krijgt nog acht nieuwe afleveringen en dan is het helemaal klaar.
Na ook nog een vijfde reeks met de subtitel The Oasis is het volgens maker Ivan Escobar helemaal gedaan met Vis a Vis , de Spaanse hitserie die hier in Nederland te zien is op Netflix. Dat bericht de website van RTL Boulevard. Escobar wil het woord spin-off niet gebruiken, en benadrukt dat het echt gaat om een vijfde seizoen. Een seizoen waarin spoilers een tijdsprong van vijftien jaar gemaakt wordt en we zien hoe Macarena en Zulema het er buiten de gevangenis vanaf brengen. En een seizoen dat er bijna niet was gekomen. Escobar: 'We hebben geprobeerd om Vis a Vis te doden. Maar toen kregen we berichten van mensen die zinnen van Zulema op hun lichaam hadden getatoeëerd. Zij vroegen ons om meer. En dat hebben we gedaan: een vijfde seizoen als eerbetoon aan onze fans.'
Vis a Vis: The Oasis verschijnt in 2020 op de Spaanse televisie, maar of en wanneer de reeks naar Netflix komt is nog niet bekend. Overigens kocht Netflix onlangs met Avlu ook een Turkse serie over het harde leven in een vrouwengevangenis aan.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!