Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vikings na zesde seizoen ten einde

  •  
06-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Vikings
Zender History en bedenker Michael Hirst zijn echter al aan het brainstormen over een mogelijke opvolger.
Het historische drama Vikings komt na het zesde seizoen ten einde. De wederom twintig afleveringen tellende reeks is al helemaal opgenomen en gaat later dit jaar in première. Het vijfde seizoen komt later deze maand ten einde. Vikings was in 2013 één van de allereerste gescripte series van zender History. Het verhaal volgt Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), hoewel het huidige vijfde seizoen de focus verlegde naar zijn kinderen. De serie zal na 89 afleveringen ten einde komen. History is momenteel echter met Vikings-bedenker Michael Hirst aan het praten over een mogelijke opvolger, hoewel het nog niet duidelijk is of het gaat om een prequel, een spin-off of iets anders. Mocht het nieuwe project concreet worden, dan zal Jeb Stuart (Die Hard, The Fugitive) zich bij de scenaristen voegen.
De eerste tien afleveringen van het vijfde seizoen van Vikings zijn nu te zien bij Ziggo Movies & Series. Later dit jaar moeten ook de laatste tien daar beschikbaar komen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!