Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Video: vooruitblik op series van HBO

  •  
27-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones Season 7 Episode 6
Het filmpje bevat onder meer de allereerste beelden uit het achtste seizoen van Game of Thrones.
Knipper niet met de ogen, want anders mis je het moment, maar na een minuut en tien seconden zie je heel kort een innige omhelzing tussen Jon en Sansa. Het shot lijkt op hun hereniging uit het zevende seizoen (en de trailer bevat talloze andere shots uit die reeks), maar de website Entertainment Weekly bevestigde dat het afkomstig is uit het achtste seizoen. HBO gaf onlangs aan dat de laatste afleveringen verschijnen in de ' eerste helft ' van 2019. Joe Bauer - de man achter de visuele effecten - vertelde dit weekend dat hij en zijn team nog tot mei 2019 aan de serie zullen werken. Wat verder opvalt aan de trailer zijn de eerste beelden van Big Little Lies S02 (we zien het nieuwe personage gespeeld door Meryl Streep ) en het ontbreken van beelden uit de onlangs aangekondigde Watchmen-serie , waarvoor al een pilot werd geschoten.
De HBO-trailer debuteerde dit weekend tijdens de grote finale van Sharp Objects. De meeste series en films van de zender zijn hier te zien op Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!