Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Veronica Mars: Hulu bezig met doorstart

  •  
22-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veronica Mars
Kristen Bell (The Good Place) komt mogelijk terug als Veronica Mars in een doorstart op Hulu.
Veronica Mars was van 2004 tot 2007 te zien op televisie. De dramaserie draaide om een studente (Kristen Bell), die onder begeleiding van haar vader aan de slag ging als privé-detective. Volgens de website Deadline staat VOD-dienst Hulu op het punt om een deal te sluiten voor de productie van acht nieuwe afleveringen, waarin Bell opnieuw gestalte geeft aan Veronica Mars. De VOD-dienst zou ook bezig zijn met het vastleggen van een aantal andere acteurs uit de originele serie. Veronica Mars-bedenker Rob Thomas is sowieso opnieuw bij de doorstart betrokken. Het maken van de nieuwe afleveringen zou niet overlappen met de productie van Bells huidige serie The Good Place , dat in Nederland te zien is op Netflix. Onlangs was Bell ook samen met Kelsey Grammer op Netflix te zien in de komische dramafilm Like Father.
Het zou niet de eerste keer zijn dat Bell terugkeert als Veronica Mars. In 2014 werd er met behulp van Kickstarter namelijk ook al een Veronica Mars-film geproduceerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!