Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Veep S07: trailer voor het laatste seizoen

  •  
19-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Veep S07
Eind maart mag Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) weer de straat op om campagne te voeren.
Vorig jaar moesten we het doen zonder Veep omdat Julia Louis-Dreyfus problemen had met haar gezondheid, maar dit jaar komt de actrice nog een laatste keer terug als Selina Meyer. In het laatste seizoen van Veep voeren Meyer en Jonah Ryan (Timothy Simons) allebei campagne voor het presidentschap, waarbij Meyer haar campagne wil richten op 'echte Amerikanen', hoewel ze nog niet weet wat dat precies betekent. Dreyfus won in 2017 voor de zesde keer op rij een Emmy voor haar rol in Veep. De politieke satire werd bedacht door de uit Schotland afkomstige Armando Iannucci ( The Death of Stalin ) en is een Amerikaanse versie van zijn Britse serie In the Loop. David Mandel (die ooit met Louis-Dreyfus werkte aan Seinfeld ) heeft inmiddels zijn taken als showrunner overgenomen.
Het zevende seizoen van Veep gaat in Amerika op 31 maart van start op HBO. Hier in Nederland volgt de tv-première vermoedelijk een dag later bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!