Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Unreal S04 komt 13 augustus naar Videoland

  •  
02-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
LaGardeUnreal
Het vierde seizoen is tevens het laatste seizoen van de serie met Constance Zimmer en Shiri Appleby.
UnReal geeft een blik op de chaotische gang van zaken achter de schermen bij een fictieve datingshow. De jonge producer Rachel Goldberg (Appleby) wordt door haar baas Quinn King (Zimmer) onder druk gezet om zo sensationeel mogelijke televisie te maken, in de hoop op hoge kijkcijfers. De eerste drie seizoenen waren in Amerika te zien op zender Lifetime, waarbij Videoland de afleveringen van het derde seizoen destijds vrijwel gelijktijdig aan mocht bieden in Nederland. Na de opnamen van het vierde seizoen werd de serie vrij geruisloos gecanceld en de nieuwe afleveringen zijn in Amerika zelfs nog niet te zien geweest op televisie: het vierde seizoen is daar nog enkel beschikbaar voor abonnees van VOD-dienst Hulu. Ondanks de verhuizing van Lifetime naar Hulu, komen de laatste afleveringen volgende maand wel weer gewoon naar Videoland.
Het vierde seizoen van Unreal verschijnt 13 augustus bij Videoland. De reeks bestaat uit acht afleveringen. De serie werd ontwikkeld door Marti Noxon ( Sharp Objects ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!