Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Unforgotten S02 start 3 november op NPO 2

  •  
17-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
Unforgotten S02
Na de uitzending van de eerste aflevering wordt de hele serie beschikbaar gesteld bij NPO Start Plus.
Unforgotten volgt Cassie Stuart (Nicola Walker uit Spooks) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar uit The Kumars at No. 42), twee detectives uit Londen die zich bezighouden met nooit opgeloste 'cold cases'. In het tweede seizoen wordt er in een rivier een koffer gevonden met een perfect bewaard stoffelijk overschot van een onbekende man. Aan Cassie en Sunny de taak om de identiteit van het slachtoffer te achterhalen en de feiten op een rijtje te krijgen. Het blijkt uiteindelijk te gaan om iemand die al sinds het begin van de jaren negentig vermist wordt. Het tweede seizoen van Unforgotten werd opnieuw geschreven door Chris Lang en bestaat uit zes afleveringen. Ze worden door de NPO wekelijks uitgezonden in blokken van twee afleveringen. Er is ook al een derde seizoen van de serie gemaakt, met nog een vierde onderweg.
Unforgotten S02 start 3 november op NPO 2. Na de tv-uitzending van de eerste aflevering wordt de complete serie ook beschikbaar gesteld bij NPO Start Plus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!