Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Undercover: trailer voor misdaadserie

  •  
29-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
86 keer bekeken
  •  
Undercover
Een agent (Tom Waes) gaat undercover op de camping van topcrimineel Ferry Bouman (Frank Lammers).
Undercover is nu wekelijks te zien op de Belgische televisie, maar komt als coproductie met Netflix straks ook in zijn geheel beschikbaar op VOD. De serie volgt agenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver), die als Peter en Anouk Bogaert undercover gaan op de camping waar topcrimineel Ferry Bouman (Frank Lammers), het brein achter een grootschalige drugsoperatie, het grootste gedeelte van zijn tijd doorbrengt. Terwijl 'Peter' het vertrouwen van Bouman probeert te winnen, legt 'Anouk' contact met diens vrouw Danielle (Elise Schaap). Verder zijn ook Raymond Thiry ( Penoza ), Kevin Janssens (Vermist) en New Kids-veteranen Tim Haars en Huub Smit te zien. Nico Moolenaar (Spitsbroers, Vermist) werd aangesteld als scenarist en showrunner.
Alle afleveringen van Undercover zijn vanaf 3 mei te zien op Netflix. Bekijk naast de trailer ook nog de al eerder vrijgegeven introducties van de vier hoofdpersonages.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!