de Lagarde

Undercover S03E01-04: Ferry gaat undercover!

  •  
21-11-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Undercover S03
Eindelijk meer Ferry, maar Nazmiye Oral steelt de show als nieuwe onderwereldkoningin.
In het derde seizoen van Undercover komt Ferry voorwaardelijk vrij uit de gevangenis. In de tijd dat hij vast heeft gezeten is er van alles veranderd: Danielle (Elise Schaap) heeft een nieuwe relatie en hij is van zijn troon in de onderwereld is gestoten door het Turks-Belgische echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral ).
Bob (Tom Waes) is ontslagen voor wangedrag en heeft een rechtszaak boven zijn hoofd hangen. Wanneer er een undercoveragent dood gevonden wordt langs de weg wil Patrick (Jeroen van der Ven) dat Bob weer undercover gaat om de politiemol voor de Serkan-familie te ontmaskeren. Hij staat niet bepaald te springen om weer undercover te gaan nu hij weer vader wordt, maar neemt toch de kans om zijn naam te zuiveren aan. Om te kunnen infiltreren binnen de Bulut-familie moet hij samenwerken met Ferry ( Frank Lammers ) en dat zorgt voor grandioos vermakelijke dialogen en rivaliteit.
Undercover S03
Leyla Bulut heeft de regie gekregen over het drugsimperium van haar man en heeft haar nieuwe plek als koningin van de onderwereld volledig omarmd. Oral schittert in haar vertolking van de meedogenloze, zelfverzekerde, vrouwelijke en kwetsbare vrouw en is een welkome aanwinst dit seizoen. Ze is extra voorzichtig met wie zij in zee gaat en dat zorgt voor spanningen bij Bob en Ferry: lukt het ze om hun cover te houden en een geloofwaardige vertrouwensband tussen de twee neer te zetten?
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Undercover S03
De eerste vier afleveringen van Undercover S03 maken een hoop goed voor het ontbreken van de onverschrokken crimineel met zachte g in het tweede seizoen en beloven een reeks vol fijne onverwachte doublecrosses. Door de toevoeging van de Bulut-familie en diens banden is er ook meer diversiteit te zien en horen we naast de zachte g en Vlaamse accenten ook de Turkse taal.
Undercover S03, vanaf zondag 21 november 2021 wekelijks op België Een (vanaf 21.00 uur) en op Netflix (vanaf 21.10 uur)
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!