Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Undercover: Elise Schaap verklapt komst derde seizoen

  •  
31-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1604 keer bekeken
  •  
Undercover
De opnamen van het tweede seizoen, dat in het voorjaar van 2020 op Netflix verschijnt, zijn al afgerond.
Volgens Elise Schaap komt er ook nog een derde seizoen van Undercover naar Netflix. De actrice was gisteren te gast bij Jinek en gaf een bevestigend knikje toen de presentatrice vroeg naar de komst van een derde reeks. Schaap is in Undercover te zien als Danielle Bouman, de vrouw van XTC-producent Ferry Bouman (Frank Lammers). Undercover was volgens Netflix de best bekeken serie uit hun vod-aanbod in Nederland, waarbij het onder meer het enorm populaire La Casa de Papel achter zich liet. Waar het eerste seizoen zich richtte op de drugshandel, verschuift de focus in het tweede seizoen naar de wapenhandel. In het tweede seizoen keren ook hoofdrolspelers Anna Drijver en Tom Waes terug en verder krijgt Rico Verhoeven een bijrol als de bodyguard van Ferry.
Undercover S02 verschijnt in het voorjaar van 2020 op Netflix, maar heeft nog geen exacte datum. Wanneer het derde seizoen in première zal gaan is nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!