Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Unbreakable Kimmy Schmidt onthult datum voor vierde seizoen

  •  
15-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unbreakable Kimmy Schmidt
De eigenzinnige komedie met Ellie Kemper (The Office) komt eind mei terug met zes nieuwe afleveringen.
Het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt wordt deze keer namelijk opgesplitst in twee delen. De eerste zes afleveringen verschijnen op 30 mei bij Netflix en de overige afleveringen worden pas later in 2018 vrijgegeven. Netflix deed eerder hetzelfde met seizoenen van sitcoms als Disjointed en Fuller House. Unbreakable Kimmy Schmidt volgt de belevenissen van een vrouw (Kemper), die na vijftien jaar gevangenschap bevrijd wordt uit handen van een sekte. Ze verhuist naar New York en probeert in een voor haar onbekende wereld haar leven opnieuw op te bouwen. Haar werkgever Jacqueline (Jane Krakowski), haar flamboyante huisgenoot Titus (Tituss Burgess) en haar huisbaas Lillian (Karol Kane) proberen haar daarbij te helpen. Unbreakable Kimmy Schmidt werd bedacht door Tina Fey ( Saturday Night Live ) en Robert Carlock ( Friends ), die eerder verantwoordelijk waren voor de sitcom 30 Rock.
Bekijk hieronder de aankondiging voor de vierde reeks. Lees daarnaast de recensie van het derde seizoen en bekijk een overzichtje met de leukste verwijzingen naar de popcultuur in het tweede seizoen. En lees meer over de intro-muziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!