Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Uma Thurman gecast in Chambers

  •  
29-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De actrice uit Pulp Fiction en Kill Bill (foto) krijgt één van de hoofdrollen in de nieuwe Netflix-serie.
Chambers gaat over een jonge vrouw die onlangs met succes een harttransplantatie heeft ondergaan. Daarna raakt ze echter geobsedeerd door een mysterie omtrent haar nieuwe hart en begint ze ook steeds meer (verontrustende) eigenschappen van haar overleden donor over te nemen. Thurman geeft gestalte Nancy, de moeder van de donor die met enige aarzeling een band opbouwt met de jonge vrouw. De actrice is vooral bekend van haar films met Quentin Tarantino (Pulp Fiction, Kill Bill) en - meer recentelijk - Lars von Trier (Nymphomaniac en het nu al veelbesproken The House That Jack Built). Op tv had ze rollen in series als Smash, Imposters en The Slap. De pilot voor Chambers werd geschreven door Leah Rachel, die samen met Akela Cooper ( Luke Cage , The 100 ) aantreedt als showrunner van de bovennatuurlijke dramaserie.
Het eerste seizoen van Chambers bestaat uit tien afleveringen. De door Stephen Gaghan (Traffic, Syriana) geproducerde serie heeft nog geen releasedatum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!