Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Turn Up Charlie verschijnt 15 maart op Netflix

  •  
03-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Turn Up Charlie
Hoofdrolspeler Idris Elba is momenteel ook dagelijks te zien in het vijfde seizoen van de BBC-serie Luther.
Idris Elba (die naast het acteren ook actief is in de muziekwereld) geeft in de komische serie Turn Up Charlie gestalte aan het titelpersonage. Charlie is een eeuwige vrijgezel die het nooit echt heeft gemaakt als DJ, maar een nieuwe kans op succes krijgt wanneer hij aan de slag gaat als de 'manny' van Gabby (nieuwkomer Frankie Hervey), de probleemdochter van één van zijn beroemde vrienden. Het is de tweede serie waar Elba (ook bekend van het misdaaddrama The Wire ) dit jaar in te zien zal zijn; deze week is hij ook elke dag op de BBC te zien in het vijfde seizoen van Luther. Elba wordt in Turn Up Charlie vergezeld door Piper Perabo (Covert Affairs, Coyote Ugly) en JJ Feild (TURN). De Britse acteur is tevens één van de bedenkers en producenten van de serie.
Het eerst seizoen van Turn Up Charlie (acht afleveringen) is vanaf 15 maart te zien op Netflix. Daarnaast werkt Elba voor Netflix aan een Hunchback of Notre Dame -film.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!