Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

True Detective S03 verliest regisseur

  •  
02-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
True Detective
Jeremy Saulnier (Green Room) heeft de productie vroegtijdig verlaten, maar er is al een vervanger aangesteld.
De regisseur had de eerste twee afleveringen van het aanstaande derde seizoen van True Detective al geschoten en zou ook de derde episode voor zijn rekening nemen. Volgens HBO gaat dat hem helaas niet meer lukken vanwege 'andere verplichtingen', hoewel er volgens de geruchtenmolen sprake is van de gebruikelijke 'creatieve meningsverschillen', ook omdat Saulnier direct na alle berichtgeving over zijn exit de woorden 'no comment' op Twitter plaatste. HBO heeft inmiddels echter alweer een vervanger aangesteld in de vorm van Emmy-winnaar Daniel Sackheim. Sackheim schoot eerder afleveringen van Ozark , Better Call Saul , The Man in the High Castle , Fear the Walking Dead , Game of Thrones en The First. Naast Sackheim zal ook Nic Pizzolatto - de bedenker van True Detective - een aantal van de nog resterende afleveringen gaan regisseren.
De hoofdrollen in het derde seizoen van True Detective zijn voor Stephen Dorff en Mahershala Ali. De nieuwe reeks moet in de loop van 2019 op televisie debuteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!