Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Trollhunters: trailer voor derde seizoen

  •  
15-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Trollhunters
De animatieserie van Guillermo del Toro komt later deze maand terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
Trollhunters draait om de tiener Jim (Emile Hirsch zal dit seizoen de overleden Anton Yelchin komen vervangen), die een verborgen wereld vol trollen ontdekt. In het derde seizoen schakelen Jim en de trollenjagers de hulp in van Merlin (David Bradley) om Gunmar (Clancy Brown) en Morgana (Lena Headey) tegen te houden. Daarnaast zijn onder anderen Mark Hamill, Ron Perlman en Anjelica Huston opnieuw te horen. De stemmencast werd voor het derde seizoen verder uitgebreid met Tatiana Maslany ( Orphan Black ) en Diego Luna ( Narcos ).  Ze zullen gestalte geven aan Aja en Krel, twee mysterieuze studenten die de trollenjagers bijstaan. De personages krijgen volgend jaar de hoofdrol in 3 Below, de volgende animatieserie van Guillermo del Toro , die zich af zal spelen in dezelfde wereld als Trollhunters.
Het derde seizoen van Trollhunters verschijnt 25 mei op Netflix. De animatie werd gedaan door Dreamworks, dat ook bezig is met een Fast & Furious-animatieserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!