Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Transparent: eerste teaser voor muzikale finale

  •  
05-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Transparent
De Emmy-winnende serie van Jill Soloway wordt in het najaar afgesloten met een avondvullende musical.
Amazon onthulde de eerste beelden van de finale van Transparent. Twee jaar na het vierde seizoen zal de Emmy-winnende tv-serie worden afgesloten met een heuse musical. Daarin krijgen de Pfeffermans te maken met een zeer tragisch verlies, dat het startpunt is voor een hilarische en melancholische reis. Dat tragische verlies is uiteraard het overlijden van Maura Pfefferman, omdat acteur Jeffrey Tambor in 2018 de serie verliet na beschuldigingen van seksueel wangedrag op de set. Uiteindelijk besloot Transparent-bedenker Jill Soloway haar succesvolle serie af te sluiten met een musical. Daarin neemt Shelly Pfefferman (Judith Light) het voortouw, maar verder zijn ook haar kinderen Sarah (Amy Landecker), Josh (Jay Duplass) en Ali (Gaby Hoffmann) weer te zien.
De finale van Transparent verschijnt in de herfst bij Amazon, maar heeft nog geen exacte datum. Lees ook de recensie van het in 2017 verschenen vierde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!