Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Titans verschijnt 11 januari op Netflix

  •  
05-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Titans
Brenton Thwaites geeft in de serie gestalte aan Robin, die in deze incarnatie niet langer de sidekick van Batman is.
In Amerika is Titans wekelijks te zien op DC Universe, een VOD-dienst van DC Comics. Begin volgend jaar komt het eerste seizoen daar ten einde en vervolgens mag Netflix de afleveringen aanbieden in de rest van de wereld. In Titans is Robin (Brenton Thwaites uit Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge ) niet langer de sidekick van Batman: hij groeit uit tot de leider van een groep jonge superhelden, bestaande uit Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft) en Beast Boy (Ryan Potter). Titans werd ontwikkeld door Akiva Goldsman (scenarist van de Batman-films met Chris O'Donnell als Robin), Geoff Johns (de grote baas van DC Comics) en Greg Berlanti ( The Flash ). De serie bevat tevens al wat optredens van de leden van Doom Patrol, die straks een eigen spin-off krijgen bij DC Universe.
Titans is vanaf 11 januari te zien op Netflix. DC Universe werkt tevens aan live-action adaptaties van Stargirl en Swamp Thing, plus een animatieserie met Harley Quinn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!