Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

This Is Us verlengd met drie seizoenen

  •  
13-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
This Is Us
Onlangs werd ook bekendgemaakt dat er een Nederlandse remake van de dramaserie in aantocht is.
De Amerikaanse zender NBC heeft This Is Us verlengd met een vierde, vijfde en zesde seizoen. Elk seizoen zal bestaan uit 18 afleveringen en bedenker Dan Fogelman blijft voor alle drie de seizoenen achter de schermen betrokken. Het komt zelden voor dat een serie in één keer met drie jaar verlengd wordt; de laatste keer dat het gebeurde was met The Big Bang Theory in 2014. This Is Us volgt de levens van twee ouders (Mandy Moore en Milo Ventimiglia) en hun drie kinderen, in verschillende tijdsperioden. Het familiedrama is momenteel het grote vlaggenschip van NBC en won talloze prijzen. Daardoor kwam er tevens interesse vanuit het buitenland: er wordt namelijk gewerkt aan een Nederlandse remake met Fockeline Ouwerkerk en Vincent van der Valk, getiteld Dit Zijn Wij.
Op de Nederlandse televisie is This Is Us te zien bij zender Fox. Verder zijn de eerste twee seizoenen hier ook nog 'on demand' terug te kijken bij Amazon Prime Video.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!