Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

This Is Us: dramaserie krijgt Nederlandse remake

  •  
01-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
131 keer bekeken
  •  
This Is Us Poster
De remake krijgt de titel Dit Zijn Wij en Fockeline Ouwerkerk en Vincent van der Valk spelen de hoofdrollen.
Het Amerikaanse familiedrama This Is Us krijgt binnenkort een Nederlandse versie. De remake gaat Dit Zijn Wij heten en het eerste seizoen zal bestaan uit zestien afleveringen. Het verhaal richt zich op het stel Anna (Fockeline Ouwerkerk) en Johan (Vincent van der Valk), plus de personages Katja (Esmée van Kampen), Kasper (Kay Greidanus) en Edgar (Romano Haynes), die allemaal op zoek zijn naar liefde en betekenis. Het origineel speelt zich af in verschillende tijdsperioden, en volgt het koppel Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore). Sterling K. Brown, Chrissy Metz en Justin Hartley spelen hun kinderen. Brown (ook bekend van The People v. O.J. Simpson ) won verschillende prijzen voor zijn rol. De remake wordt geschreven door Inge Nirvana en Pauline van Mantgem. Mark de Cloe en Simone van Dusseldorp zullen regisseren.
Dit Zijn Wij zal straks op televisie te zien zijn bij KRO-NCRV. In Amerika wordt nu het derde seizoen van This Is Us uitgezonden. Lees ook de recensie van de eerste reeks.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!