Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Witcher: serie met Henry Cavill onthult teaser

  •  
20-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Witcher
Henry Cavill jaagt op monsters in een tv-bewerking van de boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski.
Welke nieuwe fantasyserie gaat de door Game of Thrones achtergelaten leegte opvullen? Amazon probeert het met Carnival Row (en later ook The Lord of the Rings ), HBO heeft His Dark Materials en Netflix komt met The Witcher. De hoofdrol in de boekverfilming is voor Henry Cavill, die na zijn rol op tv in The Tudors nog te zien was in films als Man of Steel en Mission: Impossible 6. Cavill speelt hier de eenzame monsterjager Geralt of Rivia. Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waarin de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.
Wanneer The Witcher op Netflix verschijnt is nog niet bekend. De boekenreeks werd eerder al eens gebruikt als de basis voor een reeks enorm populaire videogames.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!