Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead: Lauren Cohan terug als Maggie?

  •  
13-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
97 keer bekeken
  •  
The Walking Dead
Door de stopzetting van haar nieuwe show Whiskey Cavalier staat de deur open voor een terugkeer.
Volgens The Walking Dead-showrunner Angela Kang wordt er achter de schermen gewerkt aan een terugkeer van Lauren Cohan, die in de serie gestalte geeft aan Maggie. 'Ik denk niet dat ik er veel over kan zeggen, maar we zijn er wel mee bezig', vertelt Kang aan Entertainment Weekly. Cohan verliet The Walking Dead tijdens het negende seizoen om de hoofdrol te spelen in Whiskey Cavalier, maar die serie is inmiddels alweer gecanceld. In The Walking Dead hebben Maggie en haar zoontje de Hilltop verlaten om zich aan te sluiten bij Georgie. Toch zouden Kang en de makers Cohan graag terugbrengen, zeker omdat Andrew Lincoln de serie ook heeft verlaten, terwijl Danai Gurira in het tiende seizoen afscheid zal nemen van haar rol als Michonne.
Eerder gaf Cohan ook zelf al aan nog niet helemaal klaar te zijn met The Walking Dead. Het tiende seizoen van de dramaserie gaat in 2020 in première op televisie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!