Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead zeker van tiende seizoen

  •  
04-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead
In Nederland wordt het negende seizoen van de AMC-serie volgende week dinsdag hervat op zender Fox.
The Walking Dead is verlengd met nog een tiende seizoen. Showrunner Angela Kang (eerder door ons geïnterviewd naar aanleiding van de start van seizoen negen) bevestigde het nieuws op haar Instagram-account. Aan het geplaatste filmpje te zien zal het tiende seizoen in oktober in première gaan. Momenteel staat het negende seizoen van The Walking Dead op pauze, maar de reeks wordt op 12 februari weer hervat. In de tweede seizoenshelft gaan we meer zien van The Whisperers, die geleid worden door Alpha (Samantha Morton). The Walking Dead heeft inmiddels afscheid genomen van acteur Andrew Lincoln, die overigens in de toekomst wel weer terug zal keren als Rick Grimes: zender AMC heeft namelijk een drietal films met het personage aangekondigd.
Het negende seizoen van The Walking Dead wordt 12 februari hervat op Fox. Netflix kondigde aan dat de serie straks opnieuw aan hun VOD-aanbod wordt toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!