Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead: achter de schermen bij S08E09

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S08
Acteur Lennie James en de makers leggen uit hoe Morgans extreem gewelddadige vechtscène tot stand kwam.
De aflevering van vorige week ( lees onze recensie ) stond in het teken van de door een Walker gebeten Carl Grimes (Chandler Riggs), maar ook Morgan Jones (Lennie James) had een opvallende scène, waarin hij op bloederige wijze afrekende met een Savior. In een featurette wordt verteld hoe deze brute scène tot stand kwam. Naast James komt daarbij ook Geg Nicotero (de man verantwoordelijk voor de make-up en special effects) aan het woord. Vanavond zie je om 22.00 uur een nieuwe aflevering (bekijk de sneak peek helemaal onder) van The Walking Dead op Fox. De episode werd geschreven door Angela Kang, die met ingang van het negende seizoen de nieuwe showrunner van The Walking Dead wordt. Mogelijk is James daarin niet meer te zien, want zijn personage maakt later dit seizoen een uitstapje naar de spin-off Fear the Walking Dead.
The Walking Dead is gebaseerd op de graphic novels van Robert Kirkman. Naast Fear the Walking Dead zijn er nog een aantal toekomstige spin-offs in ontwikkeling.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!