Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead keert terug naar Netflix

  •  
04-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
walking dead
Het is alleen nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren en om welke seizoenen het precies gaat.
Negen jaar na de première is The Walking Dead nog altijd zeer populair: bij gebrek aan Game of Thrones was het zelfs de serie die in 2018 het vaakst illegaal gedownload werd. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Fox, maar veel van de seizoenen waren ook ooit terug te kijken op Netflix, totdat zij eind 2017 de VOD-rechten kwijtraakten. Onlangs werd op Twitter nogmaals aan Netflix gevraagd of The Walking Dead ooit opnieuw in het aanbod zal verschijnen, waarop de VOD-dienst antwoordde met een volmondig ' JA! '. Helaas is dat op dit moment wel de enige informatie die beschikbaar is. Netflix heeft nog niet nog laten weten op welke datum The Walking Dead terug zal keren en het is ook niet duidelijk om welke seizoenen het dan precies gaat.
Het negende seizoen van The Walking Dead zit nu in een winterstop, maar op 12 februari wordt de reeks hervat. Bekijk nu de opening van de volgende aflevering.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!