Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead S09 keert terug in februari

  •  
28-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S09
Bekijk alvast een trailer voor de laatste afleveringen van het negende seizoen van The Walking Dead.
Gisteren was op Fox de voorlopig laatste aflevering van het negende seizoen van The Walking Dead te zien. De serie last nu tweeënhalve maand pauze in en wordt vervolgens in februari weer hervat. De eerste helft van seizoen negen stond voor een groot deel in het teken van het vertrek van Andrew Lincoln: zijn personage Rick Grimes werd uit de serie geschreven, hoewel hij straks terugkeert voor een drietal Walking Dead-films. In de tweede helft van seizoen negen gaan we meer zien van The Whisperers, die geleid worden door de slechte Alpha (Samantha Morton). Haar rechterhand Beta, die met het bizarre masker, wordt gespeeld door Ryan Hurst (Opie in Sons of Anarchy ). Daarnaast geeft Cassady McClincy ( Castle Rock ) gestalte aan Lydia, de dochter van Alpha.
Het negende seizoen van The Walking Dead wordt 12 februari hervat. Bekijk alvast de trailer voor het tweede deel en lees ook ons interview met showrunner Angela Kang.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!