Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Walking Dead S09: Jon Bernthal komt terug

  •  
19-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
125 keer bekeken
  •  
The Walking Dead
De door Bernthal gespeelde Shane Walsh keert terug in ten minste één aflevering van het negende seizoen.
In het tweede seizoen werd Shane door Rick (Andrew Lincoln) om het leven gebracht, maar hij was vervolgens nog even te zien in seizoen drie, als een hallucinatie van Rick. Men verwacht dat Shane (in een flashback of hallucinatie) straks opnieuw te zien zal zijn met Rick, aangezien Lincoln na het negende seizoen afscheid lijkt te gaan nemen van de The Walking Dead. Waarschijnlijk maakt Bernthal volgende maand ook deel uit van het panel voor The Walking Dead op Comic-Con in San Diego. De acteur zal op de beursvleur ongetwijfeld met open armen ontvangen worden, aangezien hij goede kritieken kreeg voor zijn vertolking van het strippersonage The Punisher in de gelijknamige serie op Netflix. Hij heeft de opnamen van het tweede seizoen van The Punisher inmiddels afgerond.
De opnamen van het negende seizoen van The Walking Dead zijn nu aan de gang. Naast Rick zal ook Maggie ( Lauren Cohan ) straks minder prominent aanwezig zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!