Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Third Day: teaser voor miniserie met Jude Law

  •  
10-03-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Third Day
Jude Law belandt op een mysterieus eiland bij de Britse kust in een Wicker Man-achtige nachtmerrie.
Jude Law ( The Young Pope ) keert terug naar HBO in The Third Day, een serie die door de makers is onderverdeeld in twee segmenten. In het eerste gedeelte komt een man (Law) vast te zitten op een vreemd eiland bij de Britse kust, waar de inwoners verontrustende tradities in stand houden. Een premisse die sterk lijkt op die van The Wicker Man en het meer recente Midsommar dus. In het tweede deel reist een vrouw (Naomie Harris uit Moonlight ) naar het eiland op zoek naar antwoorden. Naast Law en Harris zijn verder nog Paddy Considine ( The Outsider ), Katherine Waterston ( Alien: Covenant ) en Emily Watson ( Chernobyl ) in de miniserie te zien. The Third Day werd bedacht en ontwikkeld door scenarist Dennis Kelly ( Utopia ) en theatermaker Felix Barrett (Sleep No More).
The Third Day is vanaf 11 mei in Amerika te zien op HBO. Of de miniserie hier naar Ziggo komt is niet zeker, want het betreft een co-productie met zender Sky One.
Update: The Third Day is inmiddels door HBO uitgesteld tot later dit jaar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!