Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Stand: James Marsden en Amber Heard gecast

  •  
02-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Daarnaast zal auteur Stephen King de tv-bewerking van zijn boek gaan voorzien van een gloednieuw einde.
James Marsden ( Westworld ) en Amber Heard (Aquaman) zijn gecast in de aanstaande tv-verfilming van The Stand. De miniserie speelt zich af in een wereld waarin een virus bijna de hele mensheid heeft uitgeroeid, en de laatste overlevenden zich achter de goede Mother Abigail of de duivelse Randall Flagg scharen. Marsden speelt de hoofdrol als Stu Redman, een ex-militair die immuun blijkt te zijn voor het virus. Heard geeft gestalte aan Nadine Cross, die ondanks haar twijfels trouw probeert te blijven aan Flagg. Verder is Odessa Young bevestigd als de zwangere Frannie Goldsmith en speelt Henry Zaga de dove Nick Andros. Stephen King zal tv-bewerking van zijn boek tevens voorzien van een nieuw einde, omdat hij daar naar eigen zeggen altijd ontevreden over was.
The Stand werd in 1994 al eens eerder verfilmd voor televisie. Deze nieuwe adaptatie komt van Josh Boone (The Fault in Our Stars) en wordt gemaakt voor CBS All Access.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!