Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Society: tweede reeks in de maak voor 2020

  •  
09-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Society
Meer vragen, meer antwoorden, meer chaos: de castleden van The Society kondigden een tweede seizoen aan.
Er komt een tweede seizoen van The Society. Het nieuws werd onthuld door de vaste castleden, die ook alvast een korte indicatie gaven van wat we in het vervolg kunnen verwachten. Het eerste seizoen van The Society debuteerde in mei op Netflix. Het verhaal speelt zich af in de plaats West Ham in Connecticut, waar een aantal tieners op een dag ontdekt dat alle volwassenen plots spoorloos verdwenen zijn. Contact maken met de buitenwereld blijkt onmogelijk en dus moet er op een of andere manier een nieuwe orde geschept worden uit de chaos die is ontstaan. The Society werd ontwikkeld door Christopher Keyser (Party of Five), die zich daarbij liet inspireren door het boek Lord of the Flies, dat draaide om op een onbewoond eiland gestrande jongeren.
Het tweede seizoen van The Society heeft nog geen exacte releasedatum, maar zal in 2020 op Netflix debuteren. Lees verder de recensie van de start van seizoen een.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!