Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Simpsons verlengd met twee seizoenen

  •  
07-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
The Simpsons
De teller voor het aantal afleveringen van de animatieserie komt straks te staan op 713 stuks.
Vorig jaar brak The Simpsons al een record: van alle tv-series in een prime time-tijdslot (daytime soaps tellen dus niet mee) hebben zij nu de meeste afleveringen geproduceerd. Dat record was eerder in handen van Gunsmoke, een westernserie uit de jaren vijftig. Het einde van The Simpsons is echter nog lang niet in zicht, want zender Fox heeft de serie inmiddels verlengd met een eenendertigste en een tweeëndertigste seizoen, waardoor de teller straks op in totaal 713 afleveringen komt te staan. Volgens de website Deadline hebben ook de stemacteurs met nog twee seizoenen verlengd. Naast The Simpsons heeft Fox op de Amerikaanse televisie met Family Guy en Bob's Burgers (in Nederland allebei te zien op Comedy Central) nog twee andere animatieseries in handen. Bob's Burgers zal, net als eerder The Simpsons, straks ook een bioscoopfilm krijgen.
The Simpsons is in Nederland te zien op Fox. Simpsons-bedenker Matt Groening werkt momenteel aan nieuwe afleveringen van zijn Netflix-serie Disenchantment.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!