Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Ranch: trailer voor het derde seizoen

  •  
04-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Ranch S02
De nieuwe reeks afleveringen draait om het huwelijk van Colt (Ashton Kutcher) en Abby (Elisha Cuthbert).
Netflix noemt de nieuwe lading afleveringen weliswaar 'part 5', maar omdat The Ranch zijn seizoenen steeds opsplitst in twee delen, is dit eigenlijk de start van seizoen drie. In de trailer bereidt iedereen zich voor op de trouwerij van Colt en Abby. Naast Kutcher en Cuthbert zien we Sam Elliott en Debra Winger als de ouders van Colt, terwijl Jim Beaver (Deadwood) en Debra Jo Rupp (That '70's Show) gestalte geven aan de ouders van Abby. Acteur Danny Masterson (Rooster in de serie) is echter de grote afwezige in de trailer. Slechts een enkel 'wide shot' (te zien op 1.29) onthult dat zijn personage een aandeel heeft in de tien nieuwe afleveringen. Daarna zal hij echter uit de serie worden geschreven en moet een nieuw personage gespeeld door Dex Shepard zijn plek in gaan nemen.
De eerste tien afleveringen van het derde seizoen van The Ranch zijn vanaf 15 juni te zien op Netflix. Wanneer de volgende tien afleveringen debuteren is niet bekend.
Lees ook: The Ranch S2E1-3: sitcom wordt drama en leer meer de intro van de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!