Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Rain: Deense Netflix Original heeft trailer

  •  
24-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Rain
Netflix komt met een postapocalyptisch tienerdrama dat werd geproduceerd in Scandinavië.
In The Rain heeft een virus dat zich via de regen verspreidt zo ongeveer al het leven in Scandinavië uitgeroeid. Zes jaar na de uitbraak durven een jonge vrouw (Alba August) en haar broertje (Lucas Lynggaard Tonnesen) weer uit hun veilige bunker te komen. Ze ontdekken dat de beschaafde wereld volledig verwoest is en sluiten zich aan bij een klein groepje met andere overlevenden. De jongeren voelen zich eindelijk vrij, maar worden ook in de postapocalyptische wereld geconfronteerd met liefde, jaloezie en andere uitdagingen. The Rain werd geschreven door Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita), die samen met enkele castleden in Rome aanwezig was op het What's Next-event van Netflix. Daar kregen de aanwezige journalisten ook de eerste twee afleveringen te zien. Lees meer over The Rain op What's Next in ons verslag.
The Rain is de eerste Deense Netflix Original en gaat op 4 mei overal in première op Netflix. Het eerste seizoen van de dramaserie bestaat uit in totaal acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!