Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Purge vanaf nu te zien op Amazon

  •  
05-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Purge
De op de succesvolle horrorfilms gebaseerde serie is in Nederland wekelijks te volgen bij Amazon Prime.
The Purge speelt zich af in een alternatief amerika en draait om een jaarlijkse nacht, waarin de overheid gedurende een periode van twaalf uur alle misdaden (inclusief moord) legaal maakt. De filmserie (eerder dit jaar verscheen de vierde film The First Purge in de bioscoop) had rollen voor acteurs als Lena Headey ( Game of Thrones ) en Frank Grillo ( Wheelman ) en in de tv-versie zijn onder anderen Gabriel Chavarria (East Los High), Jessica Garza (Six) en Lee Tergesen (Oz) te zien. De serie wordt net als de films geproduceerd door Blumhouse Productions, dat eerder succesvolle horrorfilms als Paranormal Activity, Split en Get Out afleverde. Blumhouse zet de laatste jaren steeds meer stappen op het gebied van tv-content. Recentelijk was de productiestudio nog betrokken bij onder meer Sharp Objects (hier te zien op Ziggo) en Ghoul (te zien op Netflix).
The Purge ging gisteren in Amerika in première op zender USA. Amazon mag de afleveringen telkens één dag na uitzending in Amerika aanbieden in Nederland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!