Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Punisher S02 voegt drie vaste castleden toe

  •  
27-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Punsiher
Frank Castle krijgt gezelschap van drie nieuwe personages, waarvan er één afkomstig is uit de Punisher-stripboeken.
De eerste acteur die een vaste rol krijgt in het tweede seizoen van The Punisher is Josh Stewart, die vorig jaar nog te zien was als sluipschutter Solotov in het tweede seizoen van Shooter. Stewart geeft gestalte aan John Pilgrim, een ogenschijnlijk kalme man die door omstandigheden wordt gedwongen om zijn extreem gewelddadige vaardigheden opnieuw aan te wenden. Floriana Lima geeft gestalte aan Krista Dumont, een gedreven en intelligente therapeute voor getraumatiseerde veteranen. Lima was eerder te zien als Maggie Sawyer in de stripverfilming Supergirl , dat bij ons te bekijken is op Netflix. Tot sluit kruipt Giorgia Whigham ( Scream ) in de huid van Amy Bendix, een behendige zwendelaar met een mysterieus verleden. Haar personage is de enige van de drie die (in ieder geval qua naam) te zien was in de Marvel Comics.
In het tweede seizoen keert Jon Bernthal terug als Frank Castle / The Punisher. Ook Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) en Jason Moore (Curtis Hoyle) zijn weer van de partij. Ebon Moss-Bachrach (Micro) ontbreekt vooralsnog.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!