Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Pier S02E01: más Álvaro Morte

  •  
16-07-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
112 keer bekeken
  •  
The Pier S02
De ster uit La Casa de Papel keert terug in plenty flashbacks.
Aan het einde van het eerste seizoen van The Pier veranderde rouw in lust en liefde. Alejandra (Verónica Sanchez) en Verónica (Irene Arcos) belandden bij elkaar in bed (vandaar al die geile blikken naar elkander, in eerdere afleveringen). Zo ontstond er tussen de minnaar en de echtgenote van de overleden Oscar (Álvaro Morte) een zwoele relatie. Totdat, in de laatste scène, Alejandra opbiechtte dat zíj Oscars eega was – dat wist Verónica immers nog niet. Ze had haar kersverse bedpartner al die tijd voorgelogen. Hoe nu verder?
The Pier S02
In de eerste aflevering van het tweede seizoen zien we hoe Verónica het nieuws nog moet verwerken: ze is woest. Alejandra moet er ook van bijkomen, terwijl ze koffie zet zien we hoe de druppels een voor een in de pot plensen. Politieagent Conrado (Robert Enriquez) is boos op Verónica, want hij had een oogje op Alejandra. En hoe zit het met Oscar? Welnu, zonder Álvaro Morte – de ster uit La Casa de Papel – geen The Pier: de makers hebben plenty flashbacks met de hunk, vol nieuwe informatie.
The Pier S02
Hoewel in het eerste seizoen niet alles geopenbaard werd rondom de dubieuze praktijken van Oscar, kan er in het tweede deel via dergelijke terugblikken nog meer compromitterende informatie doorsijpelen naar de kijker. Dat betekent evenwel dat The Pier geen nieuw hoofdstuk is, maar meer van hetzelfde, opnieuw gesitueerd in dat idyllische natuurgebied onder Valencia. En wie het eerste seizoen uitkeek, verdient een pluim. Want na twee afleveringen verwerd het mysterie tot melodramatische softporno.
The Pier S02, vanaf 17 juli 2020 in zijn geheel op NPO Plus, en vanaf 18 juli wekelijks op NPO 3 en NPO Start
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!