Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Many Saints of Newark: trailer voor Sopranos-film

  •  
29-06-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Many Saints of Newark
Michael Gandolfini volgt zijn vader, die nog wel even te horen is als voice-over, op als Tony Soprano.
Vandaag verscheen de trailer voor de Sopranos-film. De prequel heet The Many Saints of Newark en speelt zich af in de jaren zestig en zeventig, waarbij ook de rassenrellen in Newark in 1967 een rol spelen. Michael Gandolfini volgt wijlen zijn vader op als een jonge Tony Soprano, die hier door Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola) onder zijn hoede wordt genomen. Jon Bernthal ( The Punisher ) speelt zijn vader Johnny Soprano, Vera Farmiga ( Bates Motel ) speelt zijn moeder Livia, en Corey Stoll ( House of Cards ) speelt Uncle Junior. Verder gaan we jongere versies zien van onder meer Paulie Walnuts en Silvio Dante. Het scenario werd geschreven door Sopranos-bedenker David Chase en de regie was in handen van Alan Taylor ( Game of Thrones , The Sopranos).
In Amerika verschijnt de film op 1 oktober 2021 (tevens op HBO Max), maar in Nederland brengt Warner Brothers hem op 11 november uit in de bioscopen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!