Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Lord of the Rings-serie vindt scenaristen

  •  
29-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Lord of the Rings
De schrijvers van de volgende Star Trek-film mogen het ambitieuze project van Amazon tot leven wekken.
Amazon kondigde aan dat J.D. Payne en Patrick McKay zijn aangsteld om hun nieuwe Lord of the Rings-serie op papier te zetten. De scenaristen hebben nog weinig projecten achter hun naam staan, maar werken momenteel aan het script voor de vierde Star Trek-film met Chris Pine. Eerder verrichtten ze al 'uncredited' schrijfwerk aan Star Trek Beyond en het in 2019 te verschijnen Jungle Cruise met Dwayne Johnson en Emily Blunt. Daarnaast zijn ze door Warner Brothers de schrijverskamer van Godzilla vs. King Kong binnengehaald. De drie Lord of the Rings-films werden - evenals de drie Hobbit-films - geschreven door Peter Jackson, diens vrouw Fran Walsh en Philippa Boyens. De nieuwe tv-serie gaat verhaallijnen die zich afspelen voor The Fellowship of the Ring verkennen, maar zal straks ook personages die we kennen uit de films introduceren.
Naar verwachting wordt The Lord of the Rings de duurste tv-serie ooit. Amazon liet onlangs weten dat de serie waarschijnlijk ook niet voor 2021 op televisie debuteert.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!